Egészségmegőrző termékek kiállításán

Egészségmegőrző termékek kiállításán

2015. január 31-én (szombat) a Rishi Egészség Otthon nyílt napot rendezett a MOM Kulturális Központban:
“testet és lelket érintő friss és hasznos információkkal, előadásokkal és kipróbálási lehetőséggel” vártak minden érdeklődőt.
Az egészséget kívülről és belülről támogató termékek kiállítása és vására kísérte a nap programjait, így kapott az Angyalom Szappan is meghívást.
A látogatók ingyenes előadásokon vehettek részt, konzultációkra adódott lehetőségük és gyakorlati betekintést kaptak a különböző terápiákba.
A hasznos és friss témákról szóló előadások mellett az érdeklődők gyógyító ásványokban gyönyörködhettek, és válogathattak az egészséget szolgáló ételek és táplálékkiegészítők, valamint természetes kozmetikumok között.
Bemutatkozott a Zöldségkosár hálózat is: friss csírákat hoztak a rendezvényre.
Számomra nagy élmény volt a részvétel, és nem csak azért, mert beletört a bőröndöm kereke… 🙂

Korai órában, délelőtt 10 után készültek a fotók.

Kint a szikrázó napsütés, a nyüzsgő budai Biopiac – bent a felújított MOM pompája és kényelme, kedves szervezők és érdeklődők – szép nap volt!

CAM00748

CAM00749Egészségmegőrző termékek kiállításán CAM00740 CAM00741 CAM00742 CAM00744 CAM00745 CAM00746 CAM00747 Egészségmegőrző termékek kiállításán


, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .