Ekcémás vagy és szeretnéd természetes módszerekkel kezelni otthon a bőröd?
Száraz vagy pattanásos, olajosan fénylő bőr keserítik az életedet? Nem tudod, hogyan tisztítsd megfelelően, de kímélő módon a problémás területet? A szíved szakad meg, ha gyermekedet szenvedni látod a viszketéstől? Az eddig kipróbált szerek csak ideiglenes enyhülést hoztak, és régóta keresed azt, ami valóban használ a beteg bőrnek. Tudod, hogy a probléma gyökerét kell megkeresni, hogy életmódváltással komoly eredményekre tehetsz szert.

Azt is tudod, hogy a tüneti kezelésnek életminőség javító hatása van, de rettegsz a korábban használt ‘szuper-gyógyhatású-csoda-kenőcsök’ mellékhatásaitól.
 
 

SZAPPAN, AMI NEM SZÁRÍT?

 
 
Tudjuk, hogy vannak szappanok, amik szárítanak, de a természetes, növényi olajokból, gondosan, kézi eljárással készített szappan nem szárít! A kecsketejes szappan bőrápoló hatásairól már nem is beszélve.
Azért nem szárít, mert kíméletesen tisztít, és ugyanabban a lépésben ún. visszazsírozó, ápoló hatása is van.
Ha még nem próbáltad a natúr szappan hatását, akkor nem tudod, miről is van szó: arról, hogy a natúr szappanos lemosás után nem húzódik a bőröd.
Lúgos kémhatásával éppen azt tudja a kézzel készített szappan, amit a savas kémhatású tusfürdők nem: eltávolítja a bőr elhalt szarurétegét. A médiából özönlő, bőrápolással kapcsolatos marketingkampányok arról mélyen hallgatnak, hogy erre igenis szükség van, mert gátolja a bőr szabad “lélegzését” !
Rugalmas marad, nem érzed úgy, mintha megnyúztak (pardon) volna, míg be nem kened gyorsan valami enyhülést adó kencével magad.
Egyik bőrtípus sem tűri jól a hosszú távon szárító hatású, mesterséges és káros összetevőktől hemzsegő vegyületekkel (!), azaz a szappanpótlókkal való mosakodást.

Szeretnéd magad újra teljes értékű embernek tudni, akinek nem kell folyton takargatnia magát?
Gondtalanul azzal foglalkozni végre, amivel igazán szeretnél az életedben?
 
 

MEGTALÁLTAD A SEGÍTSÉGET!

 
 
Tünetmentessé válhatsz, mert:

  • jártassá válsz a káros anyagoktól mentes natúr bőrápolás világában
  • tájékozódsz a kímélő bőrtisztítás lehetőségeiről
  • elsajátítod, hogy a te bőrödnek mi tesz jót, és mi az, amit kerülnöd kell
  • megtanulod kordában tartani a kellemetlen tüneteket
  • nem kell számolnod veszélyes mellékhatásokkal
  • saját bőröd “doktorává” válsz
  • házilag készítheted el a szappanodat
  • személyre szabhatod a belevalókat, így csak az kerül bele, ami a te bőrödnek megfelel

Ugye, milyen nagyszerű lenne, ha nem okozna több fejtörést, hogy mivel mosakodj nap nap után?
Ha nem kellene a bolti szappanok, kenőcsök, gyógyszerek mellékhatásaitól tartva a bolhabetűs összetevőket bújni?

Ennek most véget vethetsz!

 
 

MEGOLDÁS: HÁZI SZAPPAN KÉSZÍTÉS

 
 
Tanuld meg kíméletesen tisztán, frissen, ápoltan tartani a bőrödet anélkül, hogy fokoznád a bőrproblémáddal járó kellemetlenséget!
Lélegezz fel: ez nem elérhetetlen álom, van segítség!
Az otthoni szappankészítés hozzávalói elérhetőek, és segítségünkkel könnyen elsajátíthatod a házi szappankészítés fogásait.
Itt minden információt és támogatást megtalálsz a hozzávalókról, eszközökről, a főzéssel és főzés nélkül készült szappanok készítéséről, és még sok minden másról, ami érdekel.
Lépésről lépésre tanulhatod meg, hogyan kell megtervezni, elkészíteni biztonságosan a szappant.
Attól kezdve, hogy megtanulod az alap fortélyokat, csak a fantáziád szab határt az elkészített tisztálkodó szered összetételének: azt tehetsz bele, ami a TE bőrödnek a legjobban megfelel! Mindezt kényelmesen, a saját tempódban haladva személyre szabottan és támogató közegben!
 
 

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN…

 
 
Bőrünk közvetlenül érintkezik ruhánkkal, ezért nem mindegy, hogy azokat mivel mossuk, öblítjük.
Segítségünkkel gépi mosásra alkalmas szappant is megtanulhatsz készíthetni.
Töltsd le most INGYEN az összeállítást, amiből megtudhatod, hogy milyen eszközök, anyagok szükségesek a házi szappankészítéshez!
Segítségével azonnal felmérheted, hogy érdemes-e belevágnod, és arról is teljes képet kapsz, hogy mekkora ráfordítást igényel a szappankészítés.
Amennyiben MOST töltöd le az ajándékot, a Check-listához kapsz egy képes összefoglalót is, melyből még többet tudhatsz meg az otthoni szappankészítés kezdő lépéseiről.
Olyan értékes információkat osztok meg veled, amik bevezetnek az otthoni szappankészítés gyakorlatába érthető, hétköznapi nyelven, kényelmesen elérhető formában és mindezt egy helyen.
Rengeteg időt, energiát és pénzt spóroltam volna meg, ha találtam volna egy ilyen anyagot a szappankészítés területéről, amikor kezdő voltam!

 

KÉREM A SZAPPAN MENTOR START INGYENES AJÁNDÉKAIT!

Szappankészítés - SZAPPAN MENTOR Start ajándék