Így oldd meg az érési idő alatti színvesztés problémáját

Így oldd meg az érési idő alatti színvesztés problémáját

Ezúttal arra a kérdésre keressük a választ, hogy a gyorsan fakuló színező anyagok mellett milyen természetes színezéssel lehet ráerősíteni a szappan színének tartósságára.
Mert mi van akkor, ha a folyadék teljes mennyiségét lével és héjjal együtt mért uborkapép adta, vagyis ennél többet már nem is tehettél volna a szappanmasszába, mégis éppen hogy, csak zöld lett, és ez a picike zöld is nagyon gyorsan fakult?
Sok szappankészítő gondja ez, nemcsak a Tiéd.

Ha Neked is okozott már csalódást egy uborkás vagy répás szappan, akkor érdemes ezt elolvasnod a Szappanmentor.hu-n:

Így oldd meg az érési idő alatti színvesztés problémáját

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .