Az ANGYALOM SZAPPAN arculata

Nagy dolgok történtek az utóbbi hetekben az ANGYALOM SZAPPAN háza táján: megújult az arculat.
A koncepció képi megálmodásában Benke Éva webdesigner volt segítségemre, a redbeedesign.hu tulajdonosa.

Beszélgetéseinkben felsorakoztattam, mik azok az értékek, amik mentén tevékenykedem, amik fontosak számomra, és amiket szeretnék átadni minden látogatómnak és vásárlómnak – legyen szó egy szappanról, vagy a készítésével kapcsolatos segítségnyújtásról.
Nem könnyű összefoglalni és szavakba önteni azokat az – érzelmi alapon működő – motivációkat, amik az embert egy számára nagyon kedves tevékenység során mozgatják, de megpróbáltam, íme:

  • a hagyományok, a régmúlt idők tisztelete és a modern test-, és szépségápolás ötvözése
  • a kreativitás
  • a környezettudatosság
  • az egészség

Évi ezek alapján a vintage stílust választotta számunra, én pedig számoltam az órákat, míg Ő alkotott – nagy izgalommal vártam, milyenek is vagyunk mi színekben, képekben kifejezve 🙂
Fantasztikus érzés volt, amikor megpillantottam előbb az elkészült színpalettát, majd a grafikákat, mert tökéletesen illeszkednek az elképzeléseimhez, és ahhoz, ami a szappankészítésben motivál.

Angyalom Szappan - Szappankészítés házilag

Angyalom Szappan - Szappankészítés házilag

Angyalom Szappan - Szappankészítés házilag

A két grafika közül nehéz volt választani, mert mindkettő elbűvölt, végül a második mellett döntöttem, így a továbbiakban ez szolgált inspirációként.
Nagyon élveztem a tervezés minden egyes fázisát, mert egyrészt új dolgok születtek és egy nagyon kreatív folyamat részese lehettem, másrészt nagyon sok új dolgot tanultam, amit megint csak szeretek 🙂

A logo már kezdetektől fogva megvolt, ezt felhasználtuk.
Megújult a honlap- és Facebook-design és elkészült 3 szappan csomagolásterve is, erről majd külön írok hamarosan, előzetesként mutatom a dobozokra került grafikát 🙂

Angyalom Szappan - Szappankészítés házilag

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .